Ağustos 2014
Haber Başlığı

Avrupa Serbest Bölgesi %90 Doluluk Oranına Ulaştı ...

Avrupa Serbest Bölgesi, aralarında Polyplex,  Foxconn,  3M , Bekaert Tekstil,  Flammastek  gibi dünya devlerinin bulunduğu firmalara beş kalite sertifikasıyla hizmet vermeye ve yeni yatırımcıları için alternatifler üretmeye devam ediyor.  İhracat yoğun çalışan ve imalat, ticaret, hizmet gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren 150 firmanın yer aldığı, 3.300 kişinin istihdam edildiği  Avrupa Serbest Bölgesi’nde, 2014 yılının ilk altı aylık döneminde,  başta OECD ülkeleri, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler olmak üzere dünyanın pek çok ülkesiyle 1,22 milyar dolarlık ticaret gerçekleşti.

%90 doluluk oranına ulaşan Avrupa Serbest Bölgesi’nde satılık arsalar, depolar, üretim alanları, ofisler ve açık stok sahaları ülkemizin cari açığına olumlu yönde etki edecek yatırımcı adaylarını bekliyor.

Altyapı ve üstyapı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Avrupa Serbest Bölgesi’nde yeni kantar ve mescit binası kullanıcılarının hizmetine girdi.